Hotel 88

Srpski miljenik žena ponovno se vraća u Hrvatsku s predstavom koja ne prestaje oduševljavati publiku!

Milan Marić Milan Marić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić Hotel 88 Hotel 88 Tamara Krcunović +0 Milan Marić Galerija

Milan Marić i ekipa hit predstave Hotel 88 najavili su novo gostovanje u Zagrebu.

Ekipa hit predstave Hotel 88, među kojima je i miljenik ženske publike, Milan Marić, ne prestaje oduševljavati publiku. Nakon rasprodanog termina 24. travnja u 20 sati u Kerempuhu, pušten je termin i za 18 sati.

Pogledaj i ovo Milan Marić - 1 A nekad se borio s kilogramima Glumac koji nas je osvojio u filmu ''Toma'' objavio golišavu fotografiju i raspametio obožavateljice

Hotel 88 predstava je koju osim publike, vole i sami glumci.

"To je predstava koju baš volim, uzbudljiva i duhovita priča o dva para, mješavina je žanrova, malo je vodvilj, malo je komedija zabune, malo ima i melodrame, poprilično izazovan glumački komad jer morate držati pažnju, ritam i morate biti duhoviti, lagani i šarmantni. Pokazalo se da je to spoj koji publika voli", rekao je glumac Milan Marić.

"Obožavamo ju igrati. I kad smo umorni ili tužni dobijemo takvu energiju od publike da izađemo sretni i izliječeni nakon predstave. Nevjerojatna je ta razmjena i premda se radi o komediji, mi smo ju shvatili ozbiljno. Iza Hotela 88 stoji veliki rad. Dugo smo ju probavali da bude precizna kako nešto što blizu vodvilju i treba biti", otkrila nam je glumica Tamara Krucunović tajnu uspjeha ove hit predstave.

"Sjećam se da sam umirao od smijeha kada sam ju gledao iz publike, budući da nisam bio dio originalne postave, i pomislio da bih volio glumiti u nečemu takvome, tako da sam odmah pristao kada su me zvali da zamijenim kolegu Andriju Kuzmanovića koji je izašao iz nje zbog drugih obaveza", rekao je Milan Marić.

Najgori scenarij medenog mjeseca: susret bivših supružnika u istom hotelu

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti strašne, ali i urnebesne promjene.

Predstava je rađena po motivima teksta "Privatni životi" N. Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić. U predstavi igraju Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Milan Marić i Vladimir Aleksić.

Podsjetimo, ovo je četvrti put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera u prosincu u Tvornici Kulture, okupila je preko 800 gledatelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene