Čvrsto stoji na zemlji!

Zvijezda filma ''Toma'' koji je šarmirao regiju boravio je na hrvatskom otočiću, sve je osvojio jednostavnom pojavom i osmijehom od uha do uha!

Milan Marić - 2 Milan Marić - 2 PR 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Marić - 1 Milan Marić Milan Marić - 2 Milan Marić Milan Marić Milan Marić - 14 Milan Marić - 13 Milan Marić - 12 Milan Marić - 11 Milan Marić - 10 +14 Milan Marić - 9 Galerija

Glumac Milan Marić bio je jedan od gostiju na otvaranju festivala Ponta Lopud, a svi su ga zapamtili po ulozi u kojoj je utjelovio regionalnog boema Tomu Zdravkovića.

Srpski glumac Milan Marić pozirao je za fotografe na otvaranju festivala Ponta Lopud, a na događanje je stigao u trapericama, bijeloj majici i bež jaknici. Glumac je bio dobro raspoložen te nije skidao osmijeh s lica, a regionalna publika zapamtila ga je po sjajnoj ulozi kojom je utjelovio velikog regionalnog boema Tomu Zdravkovića.

Glumac inače slovi za jednog od najzgodnijih na našim prostorima, a početkom ove godine obranio je titulu miljenika žena, i to u novoj seriji "Pad", koja je inspirirana životom glumca Žarka Lauševića. U seriji tumači izmišljenog junaka Ivana Maslaća, a u drugoj epizodi skinuo se do kraja i njegove golišave scene pod tušem zapalile su društvene mreže.

Iako žene za njim gube glavu, Milan je u sretnoj vezi s Mijom Bjelogrlić, kćeri poznatog srpskog glumca i redatelja Dragana Bjelogrlića, koji stoji i iza filma "Toma".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina Josipa Čulina +3 Josipa Čulina Celebrity Udaje se Josipa Rimac, njezino je srce nakon razvoda osvojio bivši agent SOA-e, znaju se i detalji!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić - 8 Ana Nikolić - 6 Ana Nikolić - 5 +11 Ana Nikolić - 8 Zanimljivosti Tužni prizori velike srpske folk-zvijezde na pozornici, ove zabrinjavajuće scene već se dugo komentiraju, evo zašto fanovi strahuju za nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene