Bila je primorana

Supruga Novaka Đokovića otkrila je razlog zbog kojeg se drži rigorozne prehrane: ''Pitala sam se kako ću preživjeti...''

Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 1 Obitelj i tim Novaka Đokovića - 3 Obitelj i tim Novaka Đokovića - 2 Obitelj i tim Novaka Đokovića - 1 Novak Đoković s kćeri Tarom - 4 Novak Đoković s kćeri Tarom - 3 Novak Đoković s kćeri Tarom - 2 Novak Đoković s kćeri Tarom - 1 Jelena i Novak Đoković - 2 +23 Novak Đoković - 2 Galerija

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković otkrila je zašto je postala veganka, razlog je rastužio neke njene obožavatelje.

Jelena Đoković već se godinama deklarira kao veganka te na svom jelovniku nema meso, mlijeko i šećer.

Međutim, mnogi ne znaju da je na takav tip ishrane prešla jer je morala, a ne toliko jer je željela. Kako je rekla, sve je počelo još tijekom studentskih dana, piše srpski Kurir.

''Počela sam razmišljati kako preživjeti tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke'', rekla je Jelena u jednom intervjuu.

''Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvijek, ali ga ne jedem. Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako živjeti ovaj život budna, s energijom, zdrava'', kazala je.

''Moja ishrana je 70 posto sirova hrana, a 30 posto skuhana. Najčešće jedem juhu, bezglutensku tjesteninu, kvinoju, rižu… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organiziram oko obroka i sretna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju'', zaključila je tom Jelena Đoković u emisiji "Što sam tebi i k'o sam sebi".

Inače, Jelena je Novaku najveća podrška u njegovoj karijeri, a u braku su od 2014. godine. Jelena je od Novaka starija 11 mjeseci, a upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 +26 Eva Longoria - 2 Celebrity Jasno je zašto su svi gledali u Evu Longoriju, a jedan dio tijela posebno je upadao u oči, dobro se namučila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 11 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 +25 Danniella Westbrook - 6 Celebrity Gole grudi nakon plesa u plićaku sakrila je naljepnicama, ali uznemirujuće posljedice estetskih zahvata bile su jedino u što se gledalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene