razišli su se prošle godine

Stjepan Hauser osvrnuo se na bivšeg kolegu iz 2Cellosa: ''Nije me mogao pratiti...''

Stjepan Hauser i Luka Šulić - 7 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 7 Sandra Simunovic / CROPIX 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser Stjepan Hauser i Tatjana Jurić - 1 Stjepan Hauser i Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 5 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 1 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 2 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 3 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 4 +22 Stjepan Hauser i Luka Šulić - 5 Galerija

Stjepan Hauser gostovao je kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo! radija, a u intervjuu se osvrnuo na bivšeg kolegu Luku Šulića, koji je sastav 2Cellos napustio prošle godine.

Stjepan Hauser, buntovnik s violončelom, uoči svoga prvog samostalnog nastupa u zagrebačkoj Areni gostovao je kod Tatjane Jurić u podcastu Skip or Beep bravo! radija.

U intervjuu se kratko osvrnuo na Luku Šulića, koji je bio druga polovica sastava 2Cellos, a koji je od karijere s Hauserom odustao prošle godine.

Na pitanje je li ga Luka mogao pratiti, odgovorio je: ''Vidiš da nije'', a Tatjana se našalila: ''Možda ti njega nisi mogao pratiti?''

''Ja ga ne mogu pratiti u rađanju djece, on ima već četvero, ja čekam onu pravu", kazao je Hauser.

Nakon više od desetljeća rada kao 2Cellos Stjepan Hauser i Luka Šulić odlučili su krenuti svaki svojim putem. Njihova oproštajna svjetska turneja prošle se godine zaustavila u Zagrebu, a dečkima je to bio posljednji koncert u Hrvatskoj i zato vrlo emotivan.

''To su ipak pomiješane emocije, ipak smo mi 10, 11 godina zajedno proveli, toliko toga, u dobru i u zlu, kao u braku, što kažu. Sve smo prošli zajedno i nekako se navikneš jedan na drugoga, na neki smo način povezani. Tek sad smo mi bolji frendovi nego ikad'', priznao je Stjepan Hauser tada za IN magazin.

Luka svoju glazbenu priču nastavlja graditi u autorskoj glazbi.

''Ja sam počeo raditi svoju muziku, komponiram, pišem, aranžiram, hoću stvoriti nešto svoje, neki novi svoj zvuk'', rekao je Šulić.

U međuvremenu, Luka je sa suprugom Tamarom dobio i četvrto dijete, djevojčicu Rosu, a osim nje imaju još sinove Vala i Leona te djevojčicu Hanu.

Hauser je, s druge strane, ostao vjeran svom nadimku buntovnika s violončelom, a ovim sviračkim umijećem i dalje puni arene u svijetu, a uskoro će prvi put samostalno nastupiti i u Areni Zagreb.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput se ponovno javila iz vrućeg Miamija, a odmah je očito zašto bi mnogi bili na njezinu mjestu: ''Krevet za danas''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David, Victoria i Brooklyn Beckham David Beckham Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +20 Maja Šuput Celebrity Beckhamovi i Messi snimljeni u restoranu gdje je u isto vrijeme večerala i Maja Šuput sa suprugom Nenadom, ona se o svemu pohvalila na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene