nije išlo

Hrvatska Megan Fox i njezin partner poslije ispadanja iz Plesa sa zvijezdama ovako su se oprostili od showa: ''Malo je tuga, ali što je, tu je...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 Deniss i Jakov - 2 Deniss i Jakov - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 6 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 +23 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Galerija

Par koji je prvi napustio ovogodišnju sezonu ''Plesa sa zvijezdama'' su Deniss Grgić i Jakov Bjelac.

Prvi par koji je napustio ovogodišnju sezonu ''Plesa sa zvijezdama'' su Deniss Grgić i Jakov Bjelac, a svojom rumbom nisu uspjeli očarati gledatelje za ostanak u showu. Emilija Kokić i njezin mentor Patrik Seretin u velikom su postotku nadjačali Deniss i Jakova.

Pogledaj i ovo Deniss Grgić Ostvarila joj se želja! Ova mala slatka djevojčica izrasla je u ljepoticu koju zovu hrvatskom Megan Fox, a od večeras je gledate u televizijskom spektaklu!

Hrvatska Megan Fox, kako joj mnogi tepaju, svoje natjecanje neće nastaviti, a ispadanje je prihvatila najbolje što je mogla iako su ona i njezin mentor pomalo tužni.

Među mnogima je zavladalo veliko razočaranje, a ni našem plesnom paru nije bilo svejedno.

''Malo je tuga, ali što je, tu je, nastavljamo treninge'', rekao je Jakov.

Na pitanje hoće li se sada opet više fokusirati na svoje zanimanje, Deniss je rekla:

''Ja se nikad nisam ni makla od svog glavnog zanimanja. Plešem uvijek, ali umjetnost je ipak bila u fokusu'', rekla je Deniss.

Natjecanje dalje nastavlja 12 parova, kojima je velika želja doći što dalje u natjecanju. Tko će sljedećeg puta izvući deblji kraj i završiti svoj put, a tko će se dalje nastaviti boriti za titulu najboljeg plesnog para, saznat ćete u nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 Celebrity Natjecatelj Plesa sa zvijezdama potpuno ogolio dušu: ''Voljeti nekog nije grijeh, ja to nisam birao, stvarno je bilo teško...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene