Emotivna objava

Supruga Gorana Ivaniševića na društvenim mrežama poručila da joj nije lako: "Svaki dan..."

Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević +16 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Nives Ivanišević posvetila je objavu na društvenim mrežama svojoj pokojnoj majci Vesni povodom blagdana Svih Svetih.

Supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, radijska voditeljica Nives Ivanišević, prisjetila se pokojne majke Vesne povodom blagdana Svih svetih.

U pričama na svojem profilu na Instagramu Nives je podijelila staru fotografiju na kojoj pozira s majkom i bratom Nenadom, uz koju je otkrila i da joj nije lako.

"Svaki dan fališ", napisala je Nives, koja je bez majke ostala u srpnju 2020. godine i često je se prisjeća na društvenim mrežama.

Inače, Nives i Goran Ivanišević vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije zajedno su dobili sina Olivera. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u najboljim odnosima i nedavno proširila vijest kako Goran tuži Tatjanu te da si želi vratiti imovinu koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 +24 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Celebrity Pogledajte dirljivu poruku koja je osvanula na grobu Jasmina Stavrosa uoči posebno tužnog dana

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović +5 Ema Luketin i Dušan Petrović Celebrity Hrvatska influencerica privukla pažnju Davida Beckhama, objavio je njezinu fotografiju: "Vrištim!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene