Ludo zaljubljeni!

Naša glumica i saborski zastupnik prepustili su se romantici pred njegovom kćeri, evo kako je ona reagirala

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 +19 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Galerija

Kristina Krepela čestitala je rođendan Marinu Miletiću uz romantičnu fotografiju koju je snimila njegova kći.

Glumica Kristina Krepela nije propustila obilježiti 44. rođendan svojeg partnera, saborskog zastupnika Marina Miletića.

Kristina mu je tim povodom posvetila sladunjavu objavu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni pored mora.

"Još jedan krug oko Sunca ti kreće, ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi... ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan, Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom!" napisala je Kristina, a otkrila je i da ih je fotografirala Marinova kći Lucija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

"Svemire moj predivni, ljubavi moja, hvala Ti na svemu", poručio joj je Marin, na što mu je Kristina odgovorila: "Za ples, smijeh, putovanja i sve radosti ovog svijeta!"

Čestitkama su se pridružili i Kristinini pratitelji.

Kristina i Marin nerazdvojni su otkako se doznalo da su par. Glasine o njihovoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su snimljeni u šetnji Zagrebom, no vezu su potvrdili tek nekoliko mjeseci kasnije, kada su se zajedno pojavili na jednom događaju.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman - 1 Hugh Jackman - 5 +28 Hugh Jackman - 6 Zanimljivosti Nitko još ne vjeruje da se njih dvoje rastaju, a sad je u javnost procurio važan pakt koji su sklopili prije stupanja u brak

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča +18 Tanja Bolanča - 1 Celebrity Tko je atraktivna crnka u koju su svi gledali na Davis Cupu? Zbog njezina isklesanog tijela ne bi vas trebalo iznenaditi čime se bavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene