ups!

Lijepa djevojka Marina Miletića u prozirnoj haljini pokazala je više nego što je planirala!

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Bojan Zibar 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 +19 Marin Miletić i Kristina Krepela Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić pozirali su fotografima u izlasku, a čini se kako ona nije znala da joj je haljina pokazala malo previše.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela nerazdvojni su otkako se doznalo da su par, a sada su se zajedno pojavili u Zagrebu na premijeri filma "Ubojstvo u Veneciji".

Tamo su zagrljeni pozirali fotografima, a Kristina očito nije bila svjesna da je zelena haljina koju je nosila malo prozirna, pa je pokazala i više nego što je planirala.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Danica Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presladak trenutak sa sinčićem Bloomom zasjenila je fotografija prekrasne mame Maje Šuput: ''Jedna i jedina!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene