teniska ivana knoll?

Tko je atraktivna crnka u koju su svi gledali na Davis Cupu? Zbog njezina isklesanog tijela ne bi vas trebalo iznenaditi čime se bavi

Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tom Dubravec/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča Tanja Bolanča - 1 Tanja Bolanča - 2 Tanja Bolanča - 3 Tanja Bolanča - 4 Tanja Bolanča - 5 Tanja Bolanča - 6 +12 Tanja Bolanča - 7 Galerija

Atraktivna crnka privukla je pažnju na tribinama turnira Davis Cup u Splitu.

Na Davis Cupu u Velikoj dvorani na Gripama u Splitu pažnju s tribina plijenila je jedna atraktivna crnka.

Ona je na turnir prvo došla u topiću s bijelo-crvenim kvadratićima, zatim u žutoj kombinaciji u kojoj je pokazala isklesan trbuh, pa u hrvatskom dresu koji je zavezala u struku.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, njezino ime je Tanja Bolanča, obitelj joj je porijeklom iz Primoštena, no ona se rodila u Rijeci. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu te radi kao privatna trenerica, a na Instagramu je s razlogom prati više od 30 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tanja Bolanca 🇭🇷 (@trainwithtanya)

Tanja na društvenoj mreži najčešće objavljuje svoje fotografije s plaže i iz teretane, na kojima se hvali rezultatima treninga, a osim što mami uzdahe, svoje pratitelje motivira i na vježbanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tanja Bolanca 🇭🇷 (@trainwithtanya)

Još njezinih fotografija pogledajte u galeriji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness +22 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Celebrity Otkriven stvarni razlog razvoda omiljenog para nakon 27 godina braka koji je sve šokirao: "Bilo je samo pitanje vremena!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao od javnosti: "S obzirom na sve..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene