Kakvo iznenađenje!

Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao od javnosti: "S obzirom na sve..."

Charles Pearce Charles Pearce Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +19 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Charles Pearce na društvenim je mrežama pokazao svoj skriveni talent.

Uskoro bivši muž Elle Dvornik (32), Britanac Charles Pearce (45), često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a sada se pohvalio i talentom koji je dosad skrivao od javnosti.

Charles je u pričama na Instagramu objavio sliku koju je nacrtao u djetinjstvu, na kojoj je prikazan dječak s medvjedićem u ruci koji sjetno gleda kroz prozor.

"Nacrtao sam ovo kad sam imao 13 godina... nije moj najbolji rad. A s obzirom na sve, za mene u ovome postoji neka ironija", napisao je uz sliku koju možete pogledati u našoj galeriji.

Charles i Ella trenutačno su u procesu razvoda, ali još zajedno žive i brinu se o svojim kćerima, Balie i Lumi.

Ella se nedavno na svojem profilu na Instagramu oglasila o medijskim napisima koji su kružili o njezinu razvodu od Charlesa te je ukazala na neke netočne informacije.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", pojasnila je tada.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Par je zajedno proveo 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 +26 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Celebrity Uska haljina Silvije Dvornik potaknula je šuškanja i znatiželju kod njezinih pratitelja, neobični materijal istaknuo je dvije stvari na njoj

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina +25 Severina Celebrity Severinina bliska osoba podijelila preslatke trenutke nje i sina, nisu joj zasmetali ni znatiželjni prolaznici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene