Lijepo su se družili

Ella Dvornik javila se iz doma poznatog Hrvata, a povela je i svoje djevojčice: "Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik, Mario Petreković i Aleksandra Kramberger Kćeri Elle Dvornik i Marija Petrekovića Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik objavila je fotografije iz doma Marija Petrekovića i Aleksandre Kramberger, kojima je došla u posjet sa svojim kćerima.

Ella Dvornik otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako ona i kćeri provode vikend pa u pričama pokazala kako se dobro zabavljaju u domu našeg glumca i komičara Marija Petrekovića i njegove partnerice Aleksandre Kramberger u Zagrebu.

"Vrijeme za igru. Dobit ću sad six pack od smijanja", napisala je Ella uz fotografiju na kojoj je nasmiješena pozirala s Marijem i Aleksandrom, a uz to je objavila i fotografiju na kojoj njezina kći Balie čuva Marijevu djevojčicu Unu, koja zbog toga nema baš sretan izraz lica pa se našalila s opisom: "Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe".

Ella je prije nekoliko dana snimila jedan editorijal u Zagrebu, nakon čega se vratila kući u Istru. To je otkrio njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce, koji je na Instagramu napisao da se mama vratila kući i da on ima vremena posvetiti se poslu.

"Konačno imam malo vremena za sebe. Mama je kod kuće i konačno mogu raditi. Ovo je moj ured večeras, blagoslovljen sam", napisao je Charles uz fotografiju laptopa na stolu dok se u pozadini nazire more.

Ella i Charles dijele roditeljske obveze, zajedno sudjeluju u odgoju svojih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Ona se nedavno oglasila povodom medijskih napisa koji su kružili o njoj i Charlesu pa je u pričama na Instagramu objavila dio teksta iz jednog članka o njoj i poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", pojasnila je tada.

Da se razvodi od Charlesa Pearcea, potvrdila je sama Ella, i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlin O'Connor - 2 Caitlin O'Connor - 1 Caitlin O'Connor - 3 Caitlin O'Connor - 3 +29 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Zanimljivosti Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nelly Furtado - 1 Nelly Furtado - 2 Nelly Furtado - 4 Nelly Furtado - 3 +0 Nelly Furtado Nekad i sad Kao da ni dana nije ostarjela! Ovu nekad veliku zvijezdu dugo nismo vidjeli, a sad je sve zapanjila svojim mladolikim izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene