Ma super!

Severinina bliska osoba podijelila preslatke trenutke nje i sina, nisu joj zasmetali ni znatiželjni prolaznici!

Severina Severina Sonja Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina Severina Severina Severina Severina i Jared Leto Severina +19 Severina Galerija

Severina je ovog vikenda uživala u Maksimiru s prijateljicom Sonjom Dvornik i sinom Aleksandrom.

Severina je sunčani vikend iskoristila za druženje sa svojim najbližima u prirodi, a njezina dobra prijateljica, splitska fotografkinja Sonja Dvornik objavila je dio njihova druženja u Maksimiru.

U izlasku u prirodu pridružio im se i Severinin sin Aleksandar, a pjevalica je u sportskom outfitu pokazala i kako se snalazi s nogometnom loptom što dosad nismo imali prilike vidjeti.

Severina je ovih dana objavila i fotografiju na kojoj nježno grli sina Aleksandra. Njegovo lice ne smije pokazivati na društvenim mrežama zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac Milan Popović, no to je ne sprječava da objavljuje njihove zajedničke fotografije. Sada je podijelila jedan njihov poseban trenutak s odmora u Vrniku na Korčuli, a na fotki je sinu i ovaj put vješto sakrila lice.

"Dugi topli zagrljaji su naša omiljena igra", napisala je u opisu, a fotografijom na kojoj blista od sreće raznježila je sve redom.

Na profilu na Instagramu podijelila je još hrpu fotografija na kojima je otkrila da su se njoj i sinu na ljetnom odmoru na Vrniku pridružile i nećakinja Mia Popović sa svojim sinom te prijateljica i suradnica Vedrana Vasić, a pozirala je i s lokalcima s kojima se zbližila jer joj ovo nije prvi put da tamo ljetuje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 +26 Bianca Censori i Kanye West - 4 Celebrity Raskošne je grudi malo sakrila, ali je pokazala sve ostalo, neukusni prizori nikoga nisu ostavili ravnodušnim!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava rođendan Branke Grubnić - 5 Proslava rođendan Branke Grubnić - 6 Proslava rođendan Branke Grubnić - 4 Proslava rođendan Branke Grubnić - 3 +20 Proslava rođendan Branke Grubnić - 2 Zanimljivosti Pogledajte kakvu je raskoš Marko Grubnić pripremio za mamin rođendan, bome se potrudio: "Mama je komad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene