Bome krasno!

Severina objavila fotke s njoj posebnog mjesta, a jedan zgodni detalj na sebi je posebno naglasila: "Ljepoti nikad kraja"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina Severina Severina Severina Severina Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila niz novih fotografija s otočića Vrnika na kojem je ljetos provela odmor.

Severina je ljetos uživala na Korčuli, točnije na otočiću Vrniku, a koliko joj je bilo lijepo pokazuje svojim obožavateljima na profilu na Instagramu pa je sada objavila i fotografiju s jedne joj od omiljenih otočkih lokacija.

"Crkva Gospe od Pohođenja | Vrnik", napisala je Severina uz niz fotografija koje je objavila.

Na njima pozira u bijeloj bluzi s velikim motivom čipke i kratkim traper hlačama u kojima su njezine vitke i istesane noge došle do izražaja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ljepoti nikada kraja", "Prelijepo", "Bože, kako lijepo", "Ljepota", "Seve ljubavi", komentirali su njeni obožavatelji.

Pjevačica je ovih dana objavila i fotografiju na kojoj nježno grli sina Aleksandra. Njegovo lice ne smije pokazivati na društvenim mrežama zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac Milan Popović, no to je ne sprječava da objavljuje njihove zajedničke fotografije. Sada je podijelila jedan njihov poseban trenutak s odmora u Vrniku na Korčuli, a na fotki je sinu i ovaj put vješto sakrila lice.

"Dugi topli zagrljaji su naša omiljena igra", napisala je u opisu, a fotografijom na kojoj blista od sreće raznježila je sve redom.

Severina je podijelila je još hrpu fotografija na kojima je otkrila da su se njoj i sinu u Vrniku pridružile i nećakinja Mia Popović sa svojim sinom te prijateljica i suradnica Vedrana Vasić, a pozirala je i s lokalcima s kojima se zbližila jer joj ovo nije prvi put da tamo ljetuje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 4 +25 Lucija Lugomer - 2 Celebrity Trudna hrvatska plus-size manekenka u pripijenoj haljini ponosno pokazala poveći trbuh, a ocrtavale su se i njezine raskošne obline!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene