"Divni ste"

Severina podijelila trenutak pun nježnosti, pogledajte u čijem zagrljaju ovako blista od sreće!

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina - 5 Severina - 2 Severina Severina - 1 +20 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj grli svojeg sina Aleksandra.

Pjevačica Severina ponosna je majka 11-godišnjeg Aleksandra koji je ove godine krenuo u šesti razred.

Sinovo lice ne smije pokazivati na društvenim mrežama zbog sudske zabrane koju je zatražio njegov otac Milan Popović, no to je ne sprječava da objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Sada je podijelila jedan njihov poseban trenutak s odmora u Vrniku na Korčuli, a na fotki je sinu i ovaj put vješto sakrila lice.

"Dugi topli zagrljaji su naša omiljena igra", napisala je u opisu, a fotografijom na kojoj blista od sreće raznježila je sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Najljepši i najjači zagrljaj", "Majka", "Famozni", "Mali veliki čovjek", "Divni ste", "Dječak sa sela", pisali su joj pratitelji uz brojne emotikone srca.

Severina je podijelila je još hrpu fotografija na kojima je otkrila da su se njoj i sinu u Vrniku pridružile i nećakinja Mia Popović sa svojim sinom te prijateljica i suradnica Vedrana Vasić, a pozirala je i s lokalcima s kojima se zbližila jer joj ovo nije prvi put da tamo ljetuje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 3 Charles Pearce Charles Pearce - 4 +24 Charles Pearce Celebrity Charles Pearce iznenadio priznanjem o odnosu s Ellom Dvornik, uskoro bivšom suprugom: "Konačno imam malo vremena za sebe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene