lijepa uspomena

Severinu raznježila stara fotka s jednom od najbližih prijateljica: "Kad sam ja imala 12, a ti 27 godina"

Severina Severina Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +0 Severina Galerija

Severini je prijateljica i suradnica Vedrana Vasić čestitala rođendan njihovom starom fotografijom koja je raznježila pjevačicu.

Pjevačica Severina slavi 50. rođendan i čestitke joj pristižu sa svih strana, no posebno se izdvojila ona koju je dobila od bliske prijateljice i suradnice Vedrane Vasić.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Ona joj je čestitala rođendan njihovom starom fotografijom uz koju je otkrila i koliko se dugo poznaju.

"O čemu smo pričale kad smo se počele družiti, kad sam ja imala 12, a ti 27 godina, ne znam... Ali znam da smo se zapričale do tvoje 50. godine... Hvala ti za te najljepše priče... i djela. Sretan rođendan", napisala je uz Vedrana i raznježila pjevačicu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedrana Vasić (@vasicvedrana)

"Do sinoć smo pričale. Hvala ti ljubavi moja", poručila joj je Severina.

Inače, Vedrana često pjevačici čini društvo na putovanjima, kako poslovnim, tako i privatnim, a autorica je i knjige "Dobrodošao u klub" iz 2014. godine, koja je Severinu predstavila u dotad nepoznatom svijetlu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Hana Huljić Grašo Hana Huljić i Domenica Žuvela +2 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin +25 Igor Mešin i Maja Šuput Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene