prava komedija!

Seve uz seksi selfi pokazala kako izgleda atmosfera iza kulisa prije nego što se popne na binu: ''Veca je iz Osijeka i moli da ju više ne zovete za karte...''

Severina - 4 Severina - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina Severina Severina - 1 Severina Severina i Jared Leto +20 Severina - 4 Galerija

Severina je podijelila mnoštvo fotografija u kojima je dočarala što se događa u garderobi prije nego započne s koncertom.

Pjevačica Severina u novoj objavi na svom Instagram profilu odlučila je pratiteljima pokazati što se to događa iza bine, točnije kako općenito teku njezine pripreme za koncert.

Ovoga puta nastupala je u Voloderu, a odmah je najavila i koncert u Osijeku.

Na prvoj fotografiji bio je njezin selfie u kojem su do izražaja posebno došle njezine bujne grudi u crnom grunjaku bez naramenica.

Kasnije je pozirala u kratkoj pripijenoj crnoj haljini oko vrata na koju je kombinirala crne sandale na petu sa srebrnim detaljima. 

Kosu je ispunila valovima, a na licu je imala jesenske nijanse. 

"Bekstejdž:
1. But first selfie iz voloderske garderobe 2. Ovakav će biti selfie i u osječkoj garderobi 29.09., samo će u pozadini biti slika Promenade ili Tvrđe 3. Repertoar iz Volodera, koji neće biti isti u Osijeku, jeeeee
4. Tomo i bend koji će biti isti u Osijeku, ali proširen za duplo, jeeeee (bend će biti proširen za duplo, a ne Tomo, nadam se)  5. Matea Smolčić, je l' ti okej kako me Vedrana Vašić fotkala? Raste kanta zeleeenaaa, zelena, zelenaa... 6. Alenka se najviše raduje Osijeku, a Veca (lijevo iza) je iz Osijeka i moli da ju više ne zovete za karte... Zovite Tomu: 098 246... 7. Henry se raduje Osijeku, Dario je suzdržan", započela je pa dodala:

"8. Šomen je iz Duge Rese, ali jedva čeka Osijek 9. Miran računa koliko je km do Osijeka 10. Hvala Voloder, vidimo se u Osijeku 29.09.".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Kako si lijepa ženo", "Wow", "Goriš", "Posebno lijepa", "Predivna", "Ljepotice", samo su neki od komentara.

Koliko Severina voli publiku i publika nju više su puta pokazale njezine društvene mreže, a pjevačica često dijeli atmosferu sa svojih nastupa u kojima uživa.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman +20 Chloe Goodman Celebrity U bikiniju s tangama ponosno je pokazala rezultate estetskog zahvata i paparazzima servirala kadrove koji ubrzavaju puls!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent +25 Snimanje promo spota za Supertalent Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene