doslovno blista!

Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput doslovno je zablistala u zlatnom izdanju na snimanju promo spota za novu sezonu showa Supertalent.

Pjevačica Maja Šuput ne može biti sretnija zbog povratka showa Supertalent na male ekrane.

Kao dugogodišnja članica žirija, s ostalim kolegama ovaj tjedan je snimila najavu jubilarne 10. sezone showa, a za tu se prigodu posebno skockala.

Maja je odabrala zlatnu haljinu u kojoj je otkrila dekolte i trbuh, a u blještavom izdanju je potvrdila da ni u novoj sezoni showa neće nedostajati glamura.

"Moj najdraži, najzabavniji i najotkačeniji projekt Supertalent vraća se uskoro na male ekrane. Emisija koja spaja sve generacije ove jeseni slavi 10. jubilarnu sezonu i vjerujte mi bit će upravo takva - spektakularna! Coming soon...", napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, na kojoj pozira s ostalim članovima žirija i voditeljima showa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Njezine fotografije sa snimanja promo spota pogledajte u galeriji.

Uz Maju Šuput, žiri Supertalenta čine još operna pjevačica Martina Tomčić, stručnjak za komunikaciju Davor Bilman i glumac Fabijan Pavao Medvešek, a show vode Frano Ridjan i Igor Mešin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce - 4 +26 Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se osvježenim imidžem, pa se našalio s jednim komentarom: ''Unatoč nedavnim tračevima...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban +19 Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene