''Ovo je prava istina...''

Šuput pokazala kolege iz benda nakon tri neprospavane noći i otkrila što rade u backstageu: ''Ovakva je situacija…''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput na Instagramu - 7 Maja Šuput na Instagramu - 2 Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +21 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput treću večer zaredom nastupala je na vjenčanju sa svojim bendom, a kakva je bila atmosfera nakon nastupa pokazala je na svojim Instagram pričama.

Pjevačica Maja Šuput ljeti ima izuzetno iscrpne gaže koje traju i više dana zaredom, a tako je i ovog vikenda. Maja je sinoć sa svojim bendom nastupila treću večer za redom na jednom vjenčanju u Zagrebu, a koliko ih je nastup umorio pokazala je na društvenim mrežama.

Prije nastupa, Maja se sa svojim momcima fotografirala na stepenicama, a dok su oni svi bili u crnim košuljama i hlačama, Maja je blistala u dugoj pripijenoj zlatnoj haljini s velikim otvorom na leđima. U Instagram priči otkrila je i da gitarist Miljan Bakić slavi rođendan te mu poželjela sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A onda je dečke snimila u backstageu nakon nastupa. Dva člana benda ležali su na podu kako bi se odmorili dok su ostali sjedili za stolom i pili piće.

''Evo backstage band nakon što tri noći nisu spavali, evo ovako izgledaju. Ovo je prava situacija'', govorila je Maja snimajući, a na kraju videozapisa snimila je i slavljenika Miljana i čestitala mu rođendan.

Dio atmosfere možete vidjeti u našoj fotogaleriji. 

Dvije večeri prije toga, Maja je nastupala u Opatiji i u Krapini, a i ona sama priznaje da je nakon ovog radnog vikenda jedva dočekala doći kući svojem sinčiću i suprugu pa se fotografirala s Bloomom na kauču.

''Došla mama s posla'', napisala je na fotografiji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 4 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 5 +16 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 2 Celebrity Prije 35 godina obećali su si ljubav i vjernost, a nije ih poljuljala čak ni prekasno utvrđena činjenica da su zapravo rođaci!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 11 +26 Lidija Bačić - 12 Celebrity Lidija Bačić u crnom, seksi rublju javila se iz kuhinje: ''Kakva fotografija, k'o stvorena za pozadinu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene