''I kad pomislim da sam sve vidjela...''

Uzvanik na veseloj svadbi svojim je pothvatom i Maju Šuput ostavio bez teksta: ''Zašto bi se samo žene skidale?''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +20 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput pjevala je na jednoj svadbi u Opatiji, a smiješnim videozapisom sa fešte opet je nasmijala svoje pratitelje, jedan od uzvanika skinuo je svoje cipele i plesao u čarapama.

Naša pjevačica Maja Šuput redovni je zabavljač na svadbama, a iako je već vidjela skoro sve, na nekim svadbama uzvanici je uspiju iznenaditi novim nevjerojatnim istupima.

Ovog puta, Maja je pjevala u Opatiji, a na podiju je zaplesala s uzvanicima među kojima se jedan itekako razuzdao.

Naime, Maja je pjevala Severininu pjesmu ''Brad Pitt'', a jedan muškarac u crvenoj košulji za ples je čak skinuo i cipele i zaplesao u čarapama.

''I kad pomislim da sam sve vidjela na svadbama... Jer zašto bi bilo ok da se samo žene mogu izuti kad ih bole noge u cipelama???'' napisala je Maja u opisu videozapisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezini pratitelji u komentarima su se šalili pa su pisali: ''Onaj tetak kojeg moraš pozvati na svadbu…'', ''Ovaj je dobro namazan! Legenda'', ''Kralj podija…'', bili su neki od komentara.

Maja se za ovu svadbu i posebno sredila, a nosila je dugu crvenu haljinu pripijenu uz tijelo. Iz nje je izvirivao crveni čipkasti grudnjak, a uz kosu punu volumena Šuput je izgledala poput neke glumačke dive.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja i Zdravko Pevec - 5 Višnja i Zdravko Pevec - 2 Višnja i Zdravko Pevec - 3 Višnja i Zdravko Pevec - 1 +16 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Nekad i sad Gdje su danas Višnja i Zdravko Pevec? Njihova ljubav opstala je unatoč teškom skandalu koji je njihov ogroman biznis srušio do dna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene