Bili su sinonim za uspjeh

Gdje su danas Višnja i Zdravko Pevec? Njihova ljubav opstala je unatoč teškom skandalu koji je njihov ogroman biznis srušio do dna!

Višnja i Zdravko Pevec - 8 Višnja i Zdravko Pevec - 8 Damir Spehar/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja i Zdravko Pevec - 5 Višnja i Zdravko Pevec - 2 Višnja i Zdravko Pevec - 3 Višnja i Zdravko Pevec - 1 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Višnja i Zdravko Pevec - 6 Višnja i Zdravko Pevec - 7 Višnja i Zdravko Pevec - 1 Višnja i Zdravko Pevec - 2 Višnja i Zdravko Pevec - 3 +10 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Galerija

Višnja i Zdravko Pevec jedan su od najpoznatijih hrvatskih parova, a nakon brojnih skandala koji su ih pratili, svoj su naum ponovno ostvarili i svojom simpatičnošću i dalje osvajaju hrvatsku javnost.

Višnja i Zdravko Pevec već su više od tri desetljeća jedan od najpoznatijih hrvatskih parova. Upoznali su se kada je ona imala samo 17 godina, a vjenčali su se početkom osamdesetih. Odvajali se nisu ni na poslovnom planu pa su tako zajedno otvorili tvtrku ''Pevec'' koja je 2009. završila u stečaju, a njih dvoje u zatvoru.

Proveli su šest mjeseci u istražnom zatvoru nakon čega su proglašeni krivima, a osuđeni su na utaju poreza. Višnji je zatvorska kazna od godine dana zamijenjena radom za opće dobro, dok je Zdravku priznato vrijeme provedeno u pritvoru te je dobio još 11 mjeseci zatvora.

Unatoč svemu, Peveci su 2021. godine ponovno krenuli u poduzetničke vode.
Sada su zajedno viđeni na otvorenju 30. poljoprivrednog sajma u Gudovcu, a nasmiješeni i zagrljeni pozirali su na jednoj kosilici ispred zastave s logom svoje tvrtke koja nosi ime kao i prva – ''Pevec''.

Višnja se osim u poduzetništvu okušala i u pjevačkim vodama. Prošle je godine nakon desetljeća izbivanja zapjevala na jednoj fešti u Bjelovaru, a snimka se proširila društvenim mrežama. Mikrofon u ruke uzela je uz bend Bolero, a u nekoliko je minuta otpjevala pjesme Hanke Paldum, YU grupe i Mladena Grdovića, a njezin suprug Zdravko Pevec sve je zabilježio mobitelom za uspomenu.

Višnja se na hrvatskoj estradi pojavila prije deset godina objavivši duet sa Zvonom Bohemom "Ti si sve što meni treba", a 2018. godine vratila se nakon duže pauze s pjesmom "Crna Višnja".

"2008. imala sam zadnje snimanje i zadnji nastup, prije 10 godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi", izjavila je tada Višnja za IN magazin.

Nisu se rastavili ni kad su završili u pritvoru, a mnogi ne znaju da supružnici imaju dva sina – starijeg Danijela i mlađeg Davorina.

Davorin se našao u fokusu javnosti 2009. godine kad je završio u pritvoru policijske postaje u Križevcima zbog prebrze vožnje. Tada je imao samo 22 godine.

''Stariji sin ima svoju firmu u Zagrebu, a mlađi pomaže u našem poslu s prodajom i živi u Bjelovaru. Svatko je na svojoj strani, ne možemo se ni viđati svaki dan. Sinovi su moje najveće bogatstvo i blago'', rekla je Višnja jednom za Story početkom 2022. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Arijan Ademi i Andrea Janković - 2 Arijan Ademi i Andrea Janković - 3 Arijan Ademi - 1 Arijan Ademi - 2 +1 Arijan Ademi - 3 Celebrity Arijan Ademi svoj privatan život drži pod velom tajnosti, ali poznato je da ljubi kćer bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je i kriv za njihovo upoznavanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene