jedno joj najviše fali!

Prisjetili smo se kako je Višnja Pevec izgledala u danima najveće slave, a svog zaštitnog znaka ova se posrnula poduzetnica ni danas nije odrekla!

Višnja Pevec Višnja Pevec Jurica Galoic/Cropix 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja Pevec i Boris Kosmač Višnja Pevec Višnja Pevec Višnja i Zdravko Pevec Višnja i Zdravko Pevec Višnja Pevec Višnja i Zdravko Pevec Zdravko i Višnja Pevec, i Barbara Golja (Foto: Dnevnik.hr) +0 Višnja Pevec Galerija

Višnja i Zdravko Pevec bili su domaćini izbora Model Hrvatske za Model svijeta 2008. godine, a sada su se pojavile fotografije s tog događaja.

Višnja i Zdravko Pevec jedan su od najpoznatijih bračnih i poduzetničkih parova u Hrvatskoj koji već desetljećima plijene pozornost javnosti, a sada su se pojavile njihove fotografije iz dana najveće slave.

Pogledaj i ovo Višnja Pevec ima novi hit (Video: Dnevnik.hr) Novi početak "Zvali su me crna višnja": Višnja Pevec vraća se na estradu, poslušajte njezin novi hit

U njihovu hotelu u Đurđevcu 2008. godine bio je održan izbor Model Hrvatske za Model svijeta, a oni su kao pravi domaćini zasjali u najboljem izdanju. Višnju je i tada krasio njezin zaštitni znak - gusta i duga crna kosa, kao i elegantan modni ukus kojeg se do danas nije odrekla.

Višnja se osim u poduzetništvu okušala i u pjevačkim vodama. Prošle je godine nakon desetljeća izbivanja zapjevala na jednoj fešti u Bjelovaru, a snimka se proširila društvenim mrežama. Mikrofon u ruke uzela je uz bend Bolero, a u nekoliko je minuta otpjevala pjesme Hanke Paldum, YU grupe i Mladena Grdovića, a njezin suprug Zdravko Pevec sve je zabilježio mobitelom za uspomenu.

Višnja se na hrvatskoj estradi pojavila prije deset godina objavivši duet sa Zvonom Bohemom "Ti si sve što meni treba", a 2018. godine vratila se nakon duže pauze s pjesmom "Crna Višnja".

"2008. imala sam zadnje snimanje i zadnji nastup, prije 10 godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi", izjavila je tada Višnja za IN magazin.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 5 Kate Hudson - 7 Kate Hudson - 6 Kate Hudson - 3 +16 Kate Hudson - 1 Celebrity Omiljena glumica najintimnije dijelove sakrila je samo knjigom, a na golišave fotografije reagirao je i njezin brat!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson +23 EJ Johnson Celebrity Sin legendarnog sportaša snimljen u topiću i vrućim hlačicama, njemu su ženstvena izdanja omiljena, a tu je i jedan novi detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene