Dugo ga nije bilo

Sin legendarnog sportaša snimljen u topiću i vrućim hlačicama, njemu su ženstvena izdanja omiljena, a tu je i jedan novi detalj

EJ Johnson EJ Johnson Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson EJ Johnson EJ Johnson - 4 EJ Johnson - 3 EJ Johnson - 2 EJ Johnson - 1 EJ Johnson - 5 +17 EJ Johnson - 4 Galerija

EJ Johnson u topiću i kratkim hlačicama snimljen je u Los Angelesu gdje su ga nakon dugo vremena, dočekali spremni paparazzi.

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Magica Johnsona, 30-godišnji EJ Johnson snimljen je u šetnji ulicama Los Angelesa nakon dugo vremena, a i ovaj je put pažnju paparazza privukao svojim osebujnim modnim stilom.

Pogledaj i ovo EJ Johnson (Foto: Profimedia) Osebujan stil! Sin slavnog košarkaša plijenio pažnju u ekstra kratkoj haljini: "Osjećam se ugodno i volim svoje tijelo"

EJ se u izlazak otputio u kratkim trapericama i topiću preko kojeg je obukao dugi čipkasti kardigan, a sve je uskladio s crnim kaubojskim čizmama i dizajnerskom torbicom. Svima je za oko zapela i njegova nova frizura, obzirom da mu je prije zaštitni znak bila obrijana glava.

Sportašev sin u više je navrata viđen u haljinima i suknjama jer često su one njegov prvi izbor u raznim prigodama. Upravo zbog toga su se pojavila brojna šuškanja o njegovu spolu, o čemu je i sam nedavno progovorio u jednom od intervjua za E!News.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan i zadovoljan sa sobom", izjavio je EJ.

No unatoč odijevanju u odjeću za žene, rekao je kako nema u planu mijenjati spol.

"Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", zaključio je.

Objasnio je pritom da mu moda dopušta da pokaže svoju muškost ali ženstvenu stranu.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odijenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", objasnio je.

Iako mnogi ne odobravaju njegov stil i izgled, EJ-ev otac prihvaća ga voli takvog kakav je, što je i sam priznao u nekoliko navrata.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne Kelly Osbourne +12 Kelly Osbourne - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao punašnu i problematičnu slatkicu, a onda je izgubila 40 kilograma i dobila potpuno novi izgled!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 5 Kate Hudson - 7 Kate Hudson - 6 Kate Hudson - 3 +16 Kate Hudson - 1 Celebrity Omiljena glumica najintimnije dijelove sakrila je samo knjigom, a na golišave fotografije reagirao je i njezin brat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene