Osebujan stil!

Sin slavnog košarkaša plijenio pažnju u ekstra kratkoj haljini: "Osjećam se ugodno i volim svoje tijelo"

EJ Johnson (Foto: Profimedia) EJ Johnson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Profimedia) EJ Johnson (Foto: Profimedia) EJ i Magic Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ i Magic Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Instagram) +0 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Galerija

EJ Johnson prošetao je ulicama Beverly Hillsa u kratkoj haljini.

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Magica Johnsona, 26-godišnji EJ Johnson snimljen je na ulicama Beverly Hillsa gdje je plijenio pažnju svojim osebujnim modnim stilom.

Pogledaj i ovo showbuzz ima osebujan stil! Dok legendarni košarkaš uživa na našoj obali, njegov sin privlači poglede u kratkim haljinama i vrućim hlačicama!

Naime, EJ je snimljen u kratkoj dizajnerskoj jakni-haljini, čizmama do koljena i odgovarajućom torbicom.

Ovo nije prvi put da je sportašev sin viđen u haljini jer često su one njegov prvi izbor u raznim prigodama. Upravo zbog toga su se pojavila brojna šuškanja o njegovu spolu, o čemu je i sam nedavno progovorio u jednom od intervjua za E!News.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Sretan i zadovoljan sa sobom", izjavio je EJ.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_) on

No unatoč odijevanju u odjeću za žene, rekao je kako nema u planu mijenjati spol.

"Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo", zaključio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_) on

Objasnio je pritom da mu moda doppušta da pokaže svoju muškost ali ženstvenu stranu.

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspjeti u tome. Ako želim odijenuti haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", objasnio je.

Iako mnogi ne odobravaju EJ-ev otac prihvaća ga voli takvog kakav je, što je i sam priznao u nekoliko navrata.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene