Ona mu je najveća podrška!

Arijan Ademi svoj privatan život drži pod velom tajnosti, ali poznato je da ljubi kćer bivšeg hrvatskog reprezentativca koji je i kriv za njihovo upoznavanje

Arijan Ademi i Andrea Janković - 1 Arijan Ademi i Andrea Janković - 1 Matija Habljak/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Arijan Ademi i Andrea Janković - 2 Arijan Ademi i Andrea Janković - 3 Arijan Ademi - 1 Arijan Ademi - 2 Arijan Ademi - 3 +0 Arijan Ademi i Andrea Janković - 1 Galerija

Arijan Ademi postao je tema domaćih medija nakon povratka u Dinamo, a u toj odluci podržala ga je i dugogodišnja djevojka Andrea Janković koja je kći poznatog reprezentativca Janka Jankovića.

Arijan Ademi postao je tema domaćih medija nakon što je Dinamo objavio da se bivši kapetan vraća u klub. Nakon što je kratko igrao u Kini, potpisao je trogodišnji ugovor s klubom u kojem je proveo 12 godina, a tijekom tih 12 godina njegova velika podrška bila mu je partnerica Andrea Janković.

Iako su vrlo tajanstven par te nijedno od njih nema društvene mreže, zna se kako su u sretnoj vezi dobili dva sina, starijeg Adriana 2020. godine, a mlađeg prošle godine u rujnu. Njegovo ime još nije poznato javnosti.

Arijan je Andreu upoznao kad je počeo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su sedam godina.

Inače, Andrein otac je bivši nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac Janko Janković. A upravo on je Ademija i doveo u Zagreb da igra padel i da igrom sudbine upozna i svoju životnu partnericu, pišu 24 sata.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene