Bome se zabavio!

Ponosna mama Maja Šuput nije odoljela pokazati kako je prošao Bloomov drugi dan u vrtiću, preslatka snimka koju je objavila pravi je dokaz kako mu je bilo!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +20 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput pokazala je kako je prošao drugi Bloomov dan u vrtiću, njegova snimka iz automobila dokaz je da se odlično zabavio.

Pjevačica Maja Šuput sreću što je njen sinčić Bloom krenuo u vrtić ne može sakriti, a nakon što je jučer snimila njegov odlazak, sada je otkrila i kako je prošao drugi dan u vrtiću.

Maja je Blooma snimila kako spava u sjedalici u automobilu, a dodala je i kratki opis: ''Povratak iz vrtića dan 2''.

Sudeći po videozapisu, Bloom se u vrtiću itekako zabavio i naigrao, a jedno je od rijetke djece koje bez problema ostaje bez roditelja na novom mjestu.

"Doslovno je utrčao prvi dan u vrtić", napisala je uz fotke na kojima Bloom veselo pozira pred vrtićem nakon prvog rada.

"I sad ja plačem umjesto njega!" napisala je uz jednu od brojnih objava koje možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Bloom se jučer pridružio brojnoj djeci hrvatskih poznatih osoba koje su po prvi put baš poput njega krenule u vrtić ili školu.

Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili u ožujku 2021. godine, a Bloom je do danas postao prava zvijezda Instagrama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 5 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 6 +25 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Celebrity Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač s ljetom se pozdravila u najboljem badiću koji je ostavila za kraj, a ove seksi prizore zabilježio je njezin zaručnik!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene