''sve si to zaslužila!''

Dekolte Maje Šuput pridržavala je tek tanka vrpca, a grudnjak je ovaj put odlučila preskočiti: "Prije povratka u realnost..."

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +20 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u haljini bez grudnjaka, a njezin se dekolte našao u prvom planu.

Pjevačica Maja Šuput ovo je ljeto provela itekako radno, nastupajući duž naše obale, ali uz to je imala i vremena za odmor s obitelji.

Sada se ljetu bliži kraj i Maja je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije kojima je pokazala kako još malo uživa prije povratka u Zagreb.

"Upijam posljednje zrake sunce prije povratka u realnost", napisala je uz fotografije na kojima pozira u u dugoj haljini na kojoj joj tek tanka vrpca pridržava dekolte, a ispod koje nije nosila grudnjak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Ne daj Bože da su ti posljednje", "Maja uživaj, fakat si zaslužila", "Volimo te", poručili su joj vjerni obožavatelji u komentarima.

U pauzama od nastupa, Maja je s obitelji provela ljeto u luksuznom resortu u Istri i na otoku Pagu, gdje su bili bazirani dva mjeseca. 

"Ja putujem, a muž i beba ostanu. Ja idem gore-dolje, ali opet ono, čim otpjevam, vraćam se njima. I ove godine pala je odluka na Umag, u jednom prekrasnom resortu smo. Dijete uživa, dva mjeseca na moru. Opet ja dođem sa svirke, znaš ono, probudiš se negdje na suncu. U Zagrebu to ne bi funkcioniralo", ispričala je nedavno u IN Magazinu.

Inače, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov u ožujku 2021. godine dobili su sina Blooma, koji je u kratkom roku postao prava zvijezda Instagrama.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 13 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 5 +24 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 4 Celebrity Victoria Beckham pohvalila se čarobnim prizorima iz Hrvatske, ali jedan detalj na njoj sve je pomalo zbunio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene