Ovo je sve!

Šuput objavila video sina koji je upao na djevojački tulum, malo je reći da su ovi prizori hit: ''San svakog frajera, Bloom živi život iz snova!''

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput na svom Instagram profilu rado objavljuje vesele dogodovštine sina Blooma koji je osvojio srca njezinih fanova, a zadnja je posebno sve osvojila.

Pjevačica Maja Šuput objavila je video u kojem je pokazala kako se sin Bloom našao na jednoj djevojačkoj večeri i pokazala svojim pratiteljima da se ludo zabavljao tamo.

Naime, djevojke u zelenim haljinama i buduća mlada pjevale su u krugu dječju pjesmicu "Baby shark", a u sredini je stajao maleni Bloom u bež kompletu koji je zajedno s njima u rukama držao zvončiće i lupkao s njima.

"San svakog frajera, biti pozvan na djevojačku. Bloom živi život iz snova", napisala je Maja u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Hahaha SVE", poručio je Marko Grubnić u komentaru, a s emotikonima koji plaču od smijeha nadovezala se i Nina Badrić.

"Bloom će jednog dana biti profesionalni šarmer", "Naletio na najbolje tete", "Veseljak slatki mali", pisali su u komentarima.

U komentaru su se javile i djeveruše pa poručile: "Bloom nam je bio kao šećer pri kraju već savršenog dana, sretne smo što smo ga zabavile pa bar na kratko. Nadamo se da je zvončićima nastavio zabavljati ljude oko sebe".

Inače, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov u ožujku 2021. godine dobili su sina Blooma, koji je u kratkom roku postao prava zvijezda Instagrama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Samardžić - 1 In Magazin: Željko Samardžić - 2 In Magazin: Željko Samardžić - 3 In Magazin: Željko Samardžić - 4 +25 In Magazin: Željko Samardžić - 5 inMagazin Supruga Željka Samardžića koja inače izbjegava medije stala je samo pred kamere In magazina: ''On jednostavno živi za obitelj i sav se predaje...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Budimir Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 8 +18 Doris Dragović - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene