Ima 32 godine!

Pogledajte kako izgleda sin Doris Dragović, roditelji su ga uvijek štitili od medija, a i danas živi sasvim povučeno

Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Budimir Doris Dragović i Mario Budimir Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 6 Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 2 Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 2 +13 Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 4 Galerija

Doris Dragović sina Bornu dobila je 1990. godine sa suprugom Marijem Budimirom, no malo tko zna kako on danas izgleda.

Naša pjevačka diva Doris Dragović u pripremama je za svoje velike koncerte u Areni Zagreb koje će održati u studenom ove godine, a u tome su joj velika podrška članovi njezine obitelji, koje ne viđamo tako često kao nju.

Doris je u sretnom braku s bivšim vaterpolistom Marijem Budimirom od 1989. godine te s njim ima sina Bornu, rođenog godinu kasnije, a za kojeg malo tko zna kako izgleda i čime se bavi.

Supružnici su ga od prvih dana života skrivali od javnosti i htjeli mu pružiti odrastanje daleko od medija, a to im je i pošlo za rukom. Borna danas ima 32 godine, diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Splitu i čuva detalje svoga privatnog života.

Doris je početkom ove godine na svom profilu na Instagramu objavila staru fotografiju na kojoj pozira upravo s Marijem i Bornom, a u opisu je kratko napisala "obitelj".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dorotea Budimir (@dorisdragovic.official)

"Prekrasni ste", "Ljubav", "Toliko ljepote na jednom mjestu", "Baš ste posebni", "Predivni ste", nizali su se komentari oduševljenih obožavatelja pjevačice.

Bornu neki pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak i to je bila iznimka njegova pojavljivanja u medijima. Prije nekoliko godina na YouTubeu se pojavio video u kojem priča o filozofiji na filmskom platnu i Dorisini obožavatelji konačno su mogli vidjeti kako izgleda kao odrastao muškarac.

Doris je supruga upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Berfield - 1 Erik Per Sullivan, Frankie Muniz, Justin Berfield, Chris Masterson Justin Berfield - 3 Justin Berfield - 4 +12 Justin Berfield - 1 Nekad i sad Sjećate se Reesea iz serije Malcolm u sredini? Povukao se iz glume i danas uživa u ulozi oca, a evo kako izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene