Izgleda fantastično!

Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

Claudia Schiffer Claudia Schiffer Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 4 Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer (Foto: AFP) +19 Claudia Schiffer (Foto: AFP) Galerija

Jedan od najpoznatijih supermodela na svijetu, Claudia Schiffer, nedavno je proslavila svoj 53. rođendan, a za tu priliku odlučila se pohvaliti fotografijom u bikiniju koja je skupila hrpu lajkova.

Claudia Schiffer, jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, nedavno je proslavila 53. rođendan.

Povodom tog posebnog dana, bivša manekenka trenutno se nalazi u Grčkoj, a na svom je Instagramu objavila nekoliko fotografija te u snimci pokazala neočekivanog gosta koji je stigao na njezino rođendansko slavlje.

"Slavlje u grčkom raju, uz posebnog prijatelja koji mi je došao poželjeti sretan rođendan", napisala je uz video u kojem je pokazala kako joj na ruku slijeće leptir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Njezinu objavu lajkalo je više od 90 tisuća ljudi, a osim što su joj obožavatelji poželjeli sretan rođendan, mnogi su u komentarima pohvalili njezin izgled.

"Znači, tako izgleda sada? Wow", "Izgledaš predivno" i "Prekrasna boginja", samo su neki od komentara.

Prošle godine, Claudia je kratko posjetila i Hrvatsku, a u moru je uživala pokraj Dubrovnika.

Karijeru je započela sa samo 17 godina, kada ju je uočio lovac na talente u jednom klubu u Düsseldorfu. Od samih početaka bilo je jasno da će napraviti zaokret u svijetu mode, a još danas se priča kako je brend Guess postao toliko poznat upravo zbog nje, jer im je ona bila ambasadorica. Pokojni Karl Lagerfeld odabrao ju je kao zaštitno lice Chanela, a nešto kasnije pojavila se i u Playboyu. Krasila je i slavnu naslovnicu Voguea 1999. godine, kada je proglašena i jednom od najljepših žena na svijetu. Poznati brendovi otimali su se za nju, a osvanula je na preko 1000 naslovnica časopisa tijekom svoje bogate karijere.

Iako su dani najveće slave iza nje, još pristaje na angažmane koji joj se sviđaju, a njezino bogatstvo danas procjenjuje se na oko 55 milijuna dolara.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 +9 Slaven Bilić, 2008. godina Nekad i sad Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene