Ima 51 godinu

90-ih su se za nju svi otimali i proglašena je najljepšom na svijetu, a ni danas nije daleko od te laskave titule!

Claudia Schiffer Claudia Schiffer Afp 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: AFP) +10 Claudia Schiffer (Foto: AFP) Galerija

Claudia Schiffer bila je glavna zvijezda tribina na nedavnoj nogometnoj utakmici održanoj u Londonu.

Claudia Schiffer jedan od najuspješnijih supermodela svih vremena, kojoj se i nakon desetljećima nakon što se umirovila dive gdje god da se pojavi. 

Pogledaj i ovo Claudia Schiffer (Foto: AFP) Uspješna i lijepa Zahvaljujući svojoj ljepoti na računu ima milijune, a njenu vezu s mađioničarem javnost je nazivala prevarom

Tako je bilo i na utakmici Chelsea i Tottenham Hotspura na stadionu Stamford Bridge u Londonu, gdje je 51-godišnja njemačka ljepotica privlačila poglede u šik plavoj haljini s mašnama na naramenicama, dok je nosila elegantan par sunčanih naočala s bijelim okvirom.

Ljepotica njemačkog porijekla i danas se može pohvaliti manenkenskom linijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice, a iza nje su stotine objavljenih naslovnica časopisa i odšetanih modnih revija.

Claudia je nedavno boravila i u Hrvatskoj koju je ove godine odabrala za ljetovanje, čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu.

"Ništa nije ravno vožnji brodom uz zalazak sunca", napisala je uz fotku kojom je izazvala pravu pomutnju jer su joj neki pratitelji poručili da uživa u Grčkoj, dok su drugi odmah prepoznali Dubrovnik.

Claudia je ispod fotke dobila i brojne komplimente na račun svojeg izgleda u 52. godini, a mnogi su komentirali i kako je vrijeme za nju stalo.

Karijeru je započela sa samo 17 godina, kada ju je uočio lovac na talente u jednom klubu u Düsseldorfu. Od samih početaka bilo je jasno da će napraviti zaokret u svijetu mode, a još danas se priča kako je brend Guess postao toliko poznat upravo zbog nje, jer im je ona bila ambasadorica. Pokojni Karl Lagerfeld odabrao ju je kao zaštitno lice Chanela, a nešto kasnije pojavila se i u Playboyu. Krasila je i slavnu naslovnicu Voguea 1999. godine, kada je proglašena i jednom od najljepših žena na svijetu. Poznati brendovi otimali su se za nju, a osvanula je na preko 1000 naslovnica časopisa tijekom svoje bogate karijere.

Iako su dani najveće slave iza nje, još pristaje na angažmane koji joj se sviđaju, a procjenjuje se kako je danas "teška" oko 55 milijuna dolara.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene