Primjećujete li što?

Victoria Beckham pohvalila se čarobnim prizorima iz Hrvatske, ali jedan detalj na njoj sve je pomalo zbunio!

Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham David i Victoria Beckham ljetuju u Hrvatskoj David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 13 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 5 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 4 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 2 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 1 Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham Antonela Roccuzzo i Victoria Beckham David i Victoria Beckham - 2 +18 David i Victoria Beckham - 1 Galerija

Victoria Beckham javila se na svom profilu na Instagramu objavama s odmora iz Hrvatske i to kako bi ispratila zadnji dan ljeta.

Bivša spajsica i modna dizajnerica Victoria Beckham uživa s obitelji na odmoru u Hrvatskoj, točnije na otoku Lopudu, a odakle je objavila i fotografije kojima je obilježila posljednji dan ljeta.

49-godišnja Victora objavila je fotografiju na kojoj sjedi na kamenom zidiću, dok se iza nje pruža veličanstven pogled na naše more, a uz to je objavila i video u kojem njezin godinu dana mlađi suprug David radi sklekove u zalazak sunca.

"Posljednji dan ljeta. Volim te Davide", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Prekrasna si", "Izgledaš kao da imaš18 godina", "I ja imam četvero djece, ali ne izgledam ovako", "Prekrasna dama", "Ti i Harper jako nalikujete jedna drugoj", "Romantično", "Meni najdraži par", "Lijepi odmor", "Victoria, ovdje izgledaš kao Harper", "Volimo vas oboje",  "Kako tako mlado izgledaš", neki su od komentara koje je dobila.

Obitelj Beckham se prije nekoliko dana družili s našim nogometašem Lukom Modrićem na otoku Šipanu, gdje su je zajedno kupali i družili na plaži, a potom su viđeni i u tamošnjem restoranu što je prenio dulist.hr

Obitelj Beckham  stigla na Lopud, gdje su odsjeli u istom luksuznom kompleksu kao i prošlog ljeta. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Davidova supruga Victora na svojem je profilu na Instagramu, gdje je prati 31,3 milijuna ljudi, objavila predivne prizore s ljetovanja u Lijepoj Našoj, kojima je očarala sve redom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 3 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 4 +29 Leni Klum i Flavio Briatore Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene