Kakva ekipa!

Luka Modrić i David Beckham družili se na našem otoku, uživali su na plaži i u lokalnim specijalitetima!

Luka Modrić Luka Modrić Jure Miskovic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 3 Luka Modrić Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj +18 David Beckham Galerija

Luka Modrić i David Beckham družili su se na otoku Šipanu, gdje su zajedno uživali u morskim radostima, a posjetili su i jedan restoran.

Naš nogometaš Luka Modrić stigao je u Hrvatsku na odmor i slobodno vrijeme iskoristio za druženje s umirovljenim kolegom Davidom Beckhamom, koji s obitelji ljetuje u Lijepoj Našoj.

Prema pisanju portala dulist.hr, obitelji Modrić i Beckham družili su se na otoku Šipanu, gdje su viđeni zajedno na plaži i u jednom restoranu, a čini se kako su bili sjajno raspoloženi i da su se dobro zabavili. 

Fotografije pogledajte OVDJE.

Obitelj Beckham prije nekoliko je dana stigla na Lopud, gdje su odsjeli u istom luksuznom kompleksu kao i prošlog ljeta. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Davidova supruga Victora na svojem je profilu na Instagramu, gdje je prati 31,3 milijuna ljudi, objavila predivne prizore s ljetovanja u Lijepoj Našoj, kojima je očarala sve redom.

"Lijep provod u prekrasnoj Hrvatskoj", "Hrvatska je uvijek odličan izbor", "Kakav zalazak", "Predivne fotografije", neki su od brojnih komentara ispod fotografija koje je lajkala i slavna Kim Kardashian, a znači li to da bi i ona mogla posjeti Hrvatsku, pokazat će vrijeme.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 2 +21 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik se raspisala o svom radu u polju, a onda joj se javio uskoro bivši zet Charles s komentarom: "Kako da nekoga mrzim?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Ni prijava policiji nije ju zaustavila da opet pokaže grudi u javnosti, a zbog posljednjeg izdanja mogla bi završiti i u zatvoru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene