stiže nam i ona?

Victoria Beckham fotografijama iz Hrvatske očarala sve redom, na predivne prizore reagirala je i Kim Kardashian!

Obitelj Beckham u Hrvatskoj Obitelj Beckham u Hrvatskoj Victoria Beckham/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 2 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 3 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 4 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 5 +24 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 7 Galerija

Victoria Beckham objavila je fotografije s obiteljskog odmora u Hrvatskoj na Instagramu gdje je prati više od 30 milijuna ljudi.

Obitelj Beckham drugo ljeto za redom za odmor je odabrala Hrvatsku, a slavni bračni par ne krije oduševljenje našom zemljom.

Sada je dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls, Victoria, na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati 31,3 milijuna ljudi, objavila predivne prizore s ljetovanja u Lijepoj Našoj, kojima je očarala sve redom.

"Obiteljsko vrijeme je sve. Sretan vikend i poljupci od svih nas. Volim vas Davide, Cruze i Harper Seven, nedostajete nam Brooklyn i Romeo", napisala je Victoria.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Lijep provod u prekrasnoj Hrvatskoj", "Hrvatska je uvijek odličan izbor", "Kakav zalazak", "Predivne fotografije", neki su od brojnih komentara ispod fotografija koje je lajkala i slavna Kim Kardashian, a znači li to da bi i ona mogla posjeti Hrvatsku, pokazat će vrijeme.

Inače, obitelj Beckham boravi na otoku Lopudu, a jedna lokalna djevojka tvrdi da je imala priliku i upoznati Davida.

Lopujka Ellie Leoni ispričala je za Dubrovački dnevnik da je Beckhama susrela u moru dok je plivala kod samostana te ga je prepoznala i pozdravila.

"Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio", prepričala je, dodavši kako je on za Lopud imao samo riječi hvale.

"Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi", tvrdi Ellie.

Inače, Beckhami na Lopudu borave u istom luksuznom kompleksu u kojem su odsjeli i prošlo ljeto. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone +10 Tina Malone Nekad i sad Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 7 Antonija Stupar Jurkin - 5 Antonija Stupar Jurkin - 8 +28 Antonija Stupar Jurkin - 6 Celebrity Mnogi još nisu prežalili odlazak jedne od najljepših Hrvatica s malih ekrana, a sada je počastila pogledom na svoje tijelo bez mane!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene