Prišla mu u moru

Djevojka s Lopuda prepričala svoj susret s Davidom Beckhamom: "Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago"

David Beckham David Beckham Sanjin Strukić/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 1 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 3 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 8 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 7 David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda - 5 Cruz i David Beckham - 5 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 15 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 14 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 13 +17 David i Victoria Beckham s obitelji u Hrvatskoj - 12 Galerija

Djevojka s Lopuda koja tvrdi da je u moru upoznala David Beckhama prepričala je kako je izgledao njihov susret.

Legendarni nogometaš David Beckham s obitelji odmara na Lopudu, a jedna lokalna djevojka tvrdi da ga je tamo imala priliku i upoznati.

Lopujka Ellie Leoni ispričala je za Dubrovački dnevnik da je Beckhama susrela u moru dok je plivala kod samostana te ga je prepoznala i pozdravila.

"Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio", prepričala je, dodavši kako je za Lopud imao samo riječi hvale.

"Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi", tvrdi Ellie.

Inače, David, njegova supruga Victoria i njihova djeca na Lopudu borave u istom luksuznom kompleksu u kojem su odsjeli i prošlo ljeto. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Barrie Drewitt-Barlow - 4 Barrie Drewitt-Barlow - 3 Barrie Drewitt-Barlow - 2 Barrie Drewitt-Barlow - 5 +5 Barrie Drewitt-Barlow Zanimljivosti O njemu se brine tim od 150 ljudi i djeci kupuje poklone od 4 milijuna eura, ali ne pamti kada je sam napravio dvije poprilično obične stvari

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 7 Antonija Stupar Jurkin - 5 Antonija Stupar Jurkin - 8 +28 Antonija Stupar Jurkin - 6 Celebrity Mnogi još nisu prežalili odlazak jedne od najljepših Hrvatica s malih ekrana, a sada je počastila pogledom na svoje tijelo bez mane!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene