''Kakva si maca!''

Martinu Tomčić dugo nismo vidjeli ovako dotjeranu, a za to je imala i dobar povod: "Iznenađenjima nikad kraja!"

Martina Tomčić Martina Tomčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Martina Tomčić Martina Tomčić Moskaljov - 1 +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić zadivila je obožavatelje glamuroznim izdanjem u kojem je najavila novu sezonu showa Supertalent.

Našu opernu divu Martinu Tomčić godinama gledamo i kao članicu žirija showa Supertalent, koji se uskoro vraća na Novu TV.

A uoči jubilarne 10. sezone, Martina je s kolegama iz žirija snimila promotivni video za show te se za tu prigodu posebno dotjerala.

Tomčić je doslovno zablistala u crnoj haljini posutoj šljokicama i sa zlatnim detaljima, a beauty tim Nove TV pobrinuo se i da njezini make-up i frizura budu besprijekorni.

S snimanja se javila i na svojem profilu na Instagramu, a izgledom je očarala obožavatelje.

"Iznenađenjima nikad kraja! Talenata i 'talenata' koje NIKAD nisam vidjela! Zabave s mojom malom disfunkcionalnom obitelji kao da ne postoji sutra... ma sve to i još puno više uskoro na Novoj TV. Slavimo jubilarnu 10. sezonu Supertalenta. Gledamo se?" poručila je Martina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Kakva si maca", napisala joj je ispod fotografije Maja Šuput, a dobila je i brojne druge komplimente.

"Prekrasna", "Wow", "Predivni ste", "Bože, koja kraljica", komentirali su obožavatelji.

Uz Martinu Tomčić, žiri Supertalenta čine još pjevačica Maja Šuput, stručnjak za komunikaciju Davor Bilman i glumac Fabijan Pavao Medvešek, a show vode Frano Ridjan i Igor Mešin.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves - 3 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 2 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 1 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 4 +24 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 5 Zanimljivosti Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce - 4 +26 Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se osvježenim imidžem, pa se našalio s jednim komentarom: ''Unatoč nedavnim tračevima...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene