Ovo je sve!

Kamere zabilježile potpunu euforiju holivudske zvijezde zbog Đokovićeve pobjede, evo kako je Novak reagirao kad je prolazio pored njega!

Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Matthew McConaughey, Novak Đoković i Camilla Alves Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves - 3 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 2 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 1 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves - 5 Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 1 Leonardo DiCaprio - 2 Justus Reid i Novak Đoković - 3 Justus Reid i Novak Đoković - 1 +18 Jelena i Novak Đoković - 2 Galerija

Matthew McConaughey i Leonardo DiCaprio bili su na meču Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na ovogodišnjem US Openu.

Meč Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na US Openu izazvao je veliko zanimanje najvećih svjetskih zvijezda, koje su okupirale tribine i s velikim zanimanjem pratile njihov susret, pa i euforično navijale.

Među njima se našao i slavni glumac Leonardo DiCaprio koji je pokušao proći nezapaženo, sakrivši pogled ispod tamnih naočala i šilterice, ali fotografi su ga uspjeli uhvatiti.

U svečanoj loži Novaka Đokovića smjestili su se i Leonardov kolega, Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves, a s kojima je tenisač i proslavio pobjedu nakon meča. Camila je inače velika Novakova obožavateljica i navijačica što često pokazuje na društvenim mrežama, a euforiju nije ni sada mogla sakriti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli US Open (@usopen)

Novak je nakon meča pohitao i u zagrljaj svoje obitelji, supruge Jelene, kćeri Tare i sina Stefana, a ti su emotivni trenuci dirnuli cijeli svijet.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 +19 Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 8 +26 Georgina Rodriguez - 6 Celebrity Bujni dekolte Ronaldove Georgine bio je jedino u što se gledalo na prestižnom festivalu u susjedstvu, ovi prizori ponovno su potaknuli stara šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene