''bit će ovo jača sezona!''

Uskoro kreće jubilarna sezona hit-showa: ''Neke točke će biti uistinu šokantne za određene generacije!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin, Supertalent - 1 In Magazin, Supertalent - 2 In Magazin, Supertalent - 3 In Magazin, Supertalent - 4 In Magazin, Supertalent - 5 In Magazin, Supertalent - 6 +0 In Magazin, Supertalent - 7 Galerija

Jedinstveno, inspirirajuće i neponovljivo iskustvo - riječi su koje najbolje opisuju show ''Supertalent''. Na malim ekranima uskoro kreće jubilarna 10. sezona, u kojoj se spremaju brojna iznenađenja. Ekipa In magazina zavirila je na snimanje i od uhodanog dvojca Igora Mešina i Frane Ridjana otkrili što nas očekuje u novim epizodama.

Dijeli nas samo nekoliko tjedana od velikog, jubilarnog 10. rođendana najiščekivanijeg showa "Supertalent". Dobro uhodani voditeljski dvojac Mešin - Ridjan otkriva nam što možemo očekivati!

''Zabavno je jako i radno. Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što i treba biti 10. sezona Supertalenta'', najavio je Igor Mešin. 

''Ono što sam dosada vidio, ulijeva mi povjerenje da će ljudima biti jako zanimljivo s nama. Imamo sjajnih kandidata, neki od najboljih što sam ja pratio, što kao gledatelj, što kao suvoditelj'', kaže Frano Ridjan. 

''Mslim da je ovo stvarno jedna jača sezona. Zaslužuje baš, ako je i 10. mora bit jača. Kandidati su stvarno... Ima ih urnebesnih, dosadnih, katastrofičnih. Ali u principu je 96 posto zabavnih'', otkriva Mešin.

 Voditelji imaju pravo dati zlatni gumb jednom kandidatu, a prošle su ga godine dodijelili upravo pobjedniku Supertalenta - Magic Leonu.

Iskusni Igor ove sezone također slavi 10. godišnjicu uloge voditelja.

''Proletilo mi je. Dobro, 10 sezona, ali to je već 13-14 godina u ovom projektu tako da je lagano proletilo'', priznaje Igor Mešin. 

Audicije su gotove, a sudeći prema njihovim reakcijama - pred nama je spektakularno putovanje.

''Vesele me reakcije, pogotovo na određene točke koje će uistinu biti šokantne za određene generacije. Nekima će to bit skroz normalno hehe tako da, veselim se'', zaključio je Frano. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene