show na balkonu

U bikiniju s tangama ponosno je pokazala rezultate estetskog zahvata i paparazzima servirala kadrove koji ubrzavaju puls!

Chloe Goodman Chloe Goodman Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman Chloe Goodman - 15 Chloe Goodman - 6 Chloe Goodman - 1 Chloe Goodman - 2 Chloe Goodman - 3 +14 Chloe Goodman - 4 Galerija

Chloe Goodman priredila je show za paparazze na balkonu svoje hotelske sobe na odmoru u Španjolskoj.

Britanska reality zvijezda i manekenka Chloe Goodman trenutno odmara u Španjolskoj, gdje se oporavlja od svojeg zadnjeg estetskog zahvata.

Tamo su je paparazzi snimili na balkonu njezine hotelske sobe u upečatljivom ružičastom bikiniju s tangama.

Za razliku od većine zvijezda, Chole je bila presretna kad je ugledala paparazze te im je servirala prizore koji ubrzavaju puls, a fotografije pogledajte u galeriji.

Chloe je nedavno na svojem profilu na Instagramu otkrila da se podvrgnula liposukciji jer se nije mogla riješiti masnog tkiva koje joj se nakupilo nakon poroda, a pokazala je i zapanjujuće rezultate operacije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chloe Goodman (@chloe__goodman)

To joj nije prvi estetski zahvat te je već i 2017. godine bila na liposukciji, i to nakon što je imala spontani pobačaj. Poznato je i da je povećala grudi te da je imala neke korekcije na licu.

Chloe je inače sretno zaručena s nogometašem Grantom Hallom, s kojim ima dvoje djece. Na Instagramu je prati 186 tisuća ljudi, a s njima svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent Snimanje promo spota za Supertalent +25 Snimanje promo spota za Supertalent Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban +20 Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene