Kao prava rock zvijezda!

Severina postupkom na posljednjem nastupu sve iznenadila, zaustaviti je nisu mogli ni zaštitari: ''Momci, niste trebali...''

Severina Severina Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina - 1 Severina Severina i Jared Leto Severina - 7 Severina - 5 Severina - 4 +19 Severina - 2 Galerija

Severina je podijelila videozapis s posljednjeg koncerta u Voloderu, cijelom dužinom ispred pozornice pjevačica je prolazila i grlila velike fanove.

Severina je održala koncert u Voloderu, a tamo ju je dočekala gomila fanova i djece koja su jedva čekali vidjeti svoju omiljenu pjevačicu.

U jednome trenutku, Severina nije mogla odoljeti prvim redovima publike koje su činila djeca, a onda se spustila s pozornice i uz svoje zaštitare prošla cijelom linijom ispred pozornice.

Severina je svako malo stala i grlila okupljenu djecu koja su je snimala, a ona je pjevala i nije skidala osmijeh s lica.

Pjevačica je u tim trenucima izgledala kao prava rock zvijezda koja se baci među oduševljene fanove, ali priznala je da bi se dobro snašla i bez pratnje zaštitara.

''Ljubi vas u čela djevojka sa sela, Voloder! Hvala momci u crno, ali niste trebali, jer volim što se volimo'', napisala je u opisu videozapisa koji je podijelila na Facebooku.

Koliko Severina voli publiku i publika nju više su puta pokazale njezine društvene mreže, a pjevačica često dijeli atmosferu sa svojih nastupa u kojima uživa.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Livaja - 4 Marko Livaja i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Livaja - 5 +27 Iris i Marko Livaja - 5 Celebrity Marko Livaja proslavio je ulazak u četvrto desetljeće života, njegova Iris podijelila je fotke torte koja je bila pravi hit!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Prosinečki - 2 Robert Prosinečki - 1 Robert Prosinečki Robert Prosinečki +11 Robert Prosinečki - 4 Celebrity Bivši Vatreni cijele je ruke prekrio trajnim ukrasima, a na njegovu tijelu odmah je uočljiva i još jedna drastična promjena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene