Fešta s najdražima!

Marko Livaja proslavio je ulazak u četvrto desetljeće života, njegova Iris podijelila je fotke torte koja je bila pravi hit!

Marko Livaja i Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Livaja - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Livaja - 4 Marko Livaja i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 1 Iris Livaja - 7 Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja +21 Iris Livaja - 6 Galerija

Iris Livaja podijelila je nekoliko fotografija s rođendanskog slavlja Marka Livaje, naš reprezentativac proslavio je 30. rođendan.

Iris Livaja javila se na svojim Instagram pričama s nekoliko fotografija, a sudeći po detaljima koje je fotografirala, njen suprug Marko Livaja imao je proslavu rođendana.

Naš reprezentativac rođendan je imao još 26. kolovoza, ali čini se da su tek sad uhvatili vremena proslaviti njegov ulazak u četvrto desetljeće života. Iris se za tu prigodu posebno sredila te obukla bijelu jednostavnu haljinu, a Marko je također nosio bijelu košulju.

Zajedno su pozirali pored ogromnih svjetlećih brojeva 3 i 0, a onda i ispred torte koja je bila ukrašena trofejom i lutkom koja je predstavljala našeg nogometaša. Na jednoj fotografiji pozirali su i sa kćerkicom Elizabet, a osim nje par ima i sina Lorenza.

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju da je kraljica Torcide.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Ella i Danijela Dvornik +26 Danijela i Ella Dvornik Celebrity Danijela Dvornik podijelila je što je jutros prvo učinila nakon izlaska iz kreveta: ''Nisam mogla odoljeti...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 4 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 5 +16 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 2 Celebrity Prije 35 godina obećali su si ljubav i vjernost, a nije ih poljuljala čak ni prekasno utvrđena činjenica da su zapravo rođaci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene