nazdravili s ekipom

Marko Livaja i njegova Iris uživali su na sportskom događaju u Splitu, a ovako opuštene ih nemamo često priliku vidjeti!

Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja Jakov Prkic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 4 +19 Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 Galerija

Marko i Iris Livaja uživo su pratili završnicu Torcida kupa u Splitu s prijateljima i uz pivo.

Bračni par Livaja nije propustio veliku završnicu 37. izdanja Torcida kupa u Splitu.

Marko i njegova Iris pratili su finalnu utakmicu s prijateljima i uz pivo, a oboje su bili u opuštenim izdanjima.

Iris je za ovu prigodu preskočila i tešku šminku te je kosu podigla kopčom, dok joj je dašak glamura podarila skupocjena torbica s prepoznatljivom logom luksuzne modne kuće Louis Vuitton.

Fotografije para pogledajte u galeriji.

Inače, Marko je za vikend proslavio okrugli 30. rođendan, što njegova 13 godina starija supruga nije propustila obilježiti na društvenim mrežama, a podijelila je i jednu posebnu čestitku.

"Tata, sretan rođendan, daj gol!", poručila je Marku kći Elizabet u videu koji je Iris objavila u pričama na svojem profilu na Instagramu.

Marko i Iris, osim kćeri, zajedno imaju i sinčića Lorenza. Par se vjenčao u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju da je kraljica Torcide.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +21 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Jared Leto Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 +30 Severina - 5 Celebrity Severina na odmoru očarala svjetski poznatog frajera, nije mogao skinuti pogled s nje: "On se zaljubio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene