Preslatko!

Iris Livaja objavila čestitku za Marka koja će posebno oduševiti navijače Hajduka: "Tata, sretan rođendan, daj gol!"

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Tom Dubravec/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Marko Livaja s djecom Marko Livaja sa sinom Marko Livaja s djecom - 1 Marko Livaja s djecom - 5 Marko Livaja s djecom - 4 Marko Livaja s djecom - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić +15 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Galerija

Marko Livaja proslavio je 30. rođendan, a njegova Iris mu je tim povodom na društvenim mrežama uputila i jednu posebnu česititku.

 

Nogometaš Marko Livaja napunio je 30 godina, a njegov rođendan nije propustila obilježiti supruga Iris.

Tim mu je povodom u svojim pričama na Instagramu posvetila nekoliko objava, od kojih je posebnu pažnju privukao video u kojem mu rođendan čestita njihova kćerkica Elizabet.

"Tata, sretan rođendan, daj gol!", poručila mu je uz vatromet u pozadini govori, a njezinim željama zasigurno će se pridružiti i navijači Hajduka.

Marko i 14 godina starija Iris, osim kćeri, zajedno imaju još i sinčića Lorenza. Par se vjenčao u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije toga u vezi su bili osam godina.

Iris je velika podrška svojem suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka često joj tepaju da je kraljica Torcide.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone +10 Tina Malone Nekad i sad Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 8 Adriana Lima - 10 Adriana Lima - 12 Adriana Lima - 7 +27 Adriana Lima - 14 Nekad i sad Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene