Ponosni tata

Livaja prošetao splitskom rivom u najslađem mogućem društvu, a pohvalio se i svojim dostojnim nasljednikom!

Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Marko Livaja sa sinom Marko Livaja s djecom Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 4 +19 Iris Livaja - 3 Galerija

Iris Livaja zabilježila je preslatke trenutke supruga Marka s njihovom djecom.

Dok se Hrvatska nogometna reprezentacija priprema za polufinale Lige nacija u Rotterdamu, Marko Livaja uživa u rodnom Splitu sa svojom obitelji.

Njegova supruga Iris u svojim pričama na Instagramu zabilježila je dragocjene trenutke iz obiteljske šetnje Splitom, a pokazala je i da kapetan Hajduka ima dostojnog nasljednika.

"Može i bočica, kada nema lopte", napisala je Iris uz snimku na kojoj njihov dvogodišnji sinčić Lorenzo šutira plastičnu bocu po Prokurativama.

Objavila je i presladak video u kojem Marko i Lorenzo šeću rivom držeći se za ruke, te fotografiju na kojoj ponosni nogometaš grli svoju djecu.

Podsjetimo, Livaja je proteklog tjedna objavio da se povlači iz reprezentacije i da neće zaigrati u završnici Lige nacija.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Treat Williams - 6 Treat Williams - 1 Treat Williams - 4 Treat Williams +3 Treat Williams - 5 Celebrity Poginuo glumac kojeg smo obožavali gledati u hit-seriji i kultnom filmu, o nesreći je izvijestio njegov glasnogovornik: “Shrvan sam”

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 1 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 3 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 2 Djeca Megan Fox i Briana Austina Greena - 4 +19 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Maleni sin bivšeg slavnog para posvuda nosi haljine, a sada su procurile uznemirujuće tvrdnje i pravi razlog koji se krije iza toga?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene