nestašni dvogodišnjak

Sinčić Marka Livaje u akciji: Mama Iris dovela ga na utakmicu pa ga morala loviti oko terena!

Iris Livaja Iris Livaja Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 5 Marko i Iris Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 +19 Iris Livaja Galerija

Iris Livaja došla je na utakmicu Hajduk - Šibenik sa sinčićem Lorenzom, koji je bilo malo nestašan.

Kapetana Hajduka Marka Livaju na utakmici protiv Šibenika došli su podržati supruga Iris i sinčić Lorenzo.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Fotografi su ih snimili na stadionu prije početka utakmice, a oboje su nosili Livajin dres.

No, nestašni Lorenzo nije baš slušao mamu i bježao joj je, a čini se i da je pokušavao istrčati na teren, zbog čega mu je Iris morala priprijetiti prstom.

Osim dvogodišnjeg Lorenza, bračni par Livaja zajedno ima i kćer Elizabet, koja će uskoro proslaviti 7. rođendan.

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, a prije tog su u vezi bili osam godina.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević +19 Lana Jurčević Celebrity Lani Jurčević javila se žena koju je snimila kako je vrijeđa, objavila je njezinu poruku: "Ja sam postigla što sam htjela!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić na Molitvenom danu Zlatko Dalić Josip Ivančić i Zlatko Dalić Josip Ivančić i Zlatko Dalić +17 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Celebrity Osvanula fotografija Zlatka Dalića s vjerskog spektakla u Zagrebu, pozirao je s holivudskim glumcem koji je nosio hrvatski dres!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene