Što joj se dogodilo?

Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

Adriana Lima Adriana Lima Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 8 Adriana Lima - 10 Adriana Lima - 12 Adriana Lima - 7 Adriana Lima - 14 Adriana Lima - 13 Adriana Lima - 11 Adriana Lima - 6 Adriana Lima - 15 Adriana Lima - 5 +21 Adriana Lima - 1 Galerija

Jedna od najpoznatijih i najseksipilnijih svjetskih manekenki Adriana Lima u posljednje je vrijeme pomalo neprepoznatljiva, treća trudnoća na nju je ostavila veliki trag.

Jedna od najpoznatijih i najseksipilnijih svjetskih manekenki Adriana Lima u posljednje vrijeme teško je na prvu prepoznatljiva nakon promjena koje je njeno lice doživjelo. Otkako je bila trudna sa svojim trećim djetetom, Adrianino lice ostalo je podbuhlo i čudno, a čini se da ni godinu dana od rođenja sina svoj prvotni izgled nije uspjela vratiti.

Posljednje fotografije nastale su u Sydneyju gdje je Adriana došla gledati žensko Svjetsko nogometno prvenstvo. Za ovaj sportski događaj odabrala je traperice i crnu majicu preko koje je nosila sivu vestu, a kosu je zavezala. Lice joj je izgledalo kao da joj se šminka pomalo razmazala, ali tu je bio postojani osmijeh koji je uputila paparazzima i ostalim okupljenima.

Osim lica, Adriana još uvijek nije uspjela skinuti ni višak kilograma, a mnogi misle da svoju prvotnu figuru zbog koje je bila prozvana Victoria's Secret bombshellom neće uspjeti vratiti.

Inače, bivši model Victoria's Secreta pod velikim je svjetlom reflektora zbog vjerojatnog povratka na modne piste tog brenda za donje rublje.

Naime, Victoria's Secret najavio je veliki povratak modne revije, a pistom će navodno ponovno prošetati i Adriana koja je svoju posljednju odradila 2018. godine i emotivno se oprostila od brenda kojem je bila i zaštitni znak.

Adriana se proslavila kao Viktorijina anđelica, a revije poznatog brenda donjeg rublja otvarala je u pet navrata, 2003., 2007., 2008., 2010. i 2012. godine.

Lima je na našim prostorima poznata i po tome što je godinama bila u vezi sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim ima kćeri Valentinu i Siennu, a sada je već tri godine u sretnoj vezi s Andreom Lemmersom s kojim je dobila sina Cyana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone +10 Tina Malone Nekad i sad Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 6 +30 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 7 Celebrity Victoria Beckham fotografijama iz Hrvatske očarala sve redom, na predivne prizore reagirala je i Kim Kardashian!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene