''Živiš u raju''

Danijela Dvornik podijelila je što je jutros prvo učinila nakon izlaska iz kreveta: ''Nisam mogla odoljeti...''

Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Ella i Danijela Dvornik Danijela i Ella Dvornik Dino i Danijela Dvornik Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +20 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Danijela Dvornik san mnogih ljudi pretvorila je u stvarnost, a sada je pokazala kako ravno iz kreveta ide u more i to u ranim jutarnjim satima.

Danijela Dvornik već dulje vrijeme uživa u onome što je dugo željela, a to je život na moru. Otkako se odselila na Brač, svoje pratitelje često časti novim fotografijama s mora, a sada je napravila nešto i što bi mnogi voljeli.

Dvornik je ranom zorom iz kuće otišla ravno na plažu i uskočila u more, a spokoj i tišinu dočarala je videozapisom koji je objavila.

''Rano jutros iz kreveta u more… Nisam mogla odolit. More je toplo i najljepše na svijetu u ovo doba. I još mi je ispred kuće'', napisala je.

''Živiš u raju'', ''Divota kad ti je more k'o vlastiti bazen…'', ''Bogom dano!'', ''Divno'', pisali su joj vjerni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela inače zadnjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalila plodovima u svojem polju, a tada joj se u komentarima javio i uskoro bivši suprug njezine kćeri Elle, Charles Pearce.

"Mijenjat ću smokvu i orah za tvoje jabuke i kruške", napisao joj je Charles, a ona mu je odgovorila uz emotikon koji plače od smijeha: "Neee, smokve i orasi su dobri... I već imam bademe i orahe".

I dok se o ljubavnom životu Danijeline kćeri Elle ne prestaje pisati, ona svoj uspješno skriva i nije poznato postoji li netko poseban s kim je pronašla sreću nakon prerane smrti neprežaljenog Dine Dvornika.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 6 +27 Maja Šuput na Instagramu - 7 Celebrity Šuput pokazala kolege iz benda nakon tri neprospavane noći i otkrila što rade u backstageu: ''Ovakva je situacija…''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 +25 Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev Celebrity Omiljeni lik iz naše najgledanije serije raznježio je pratitelje fotkama s kćerkicom, malena je u ljetu s tatom itekako uživala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene