"Ne uživa onaj koji ima"

Danijela Dvornik javila se iz svoje oaze koju je sama sredila, vidi se da joj godi boravak tamo!

Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 +19 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik posljednjih nekoliko godina živi na otoku Braču gdje je kupila kuću, a često pratiteljima pokazuje i što radi u svom dvorištu.

Danijela Dvornik na Braču je napravila svoju oazu, malenu kuću u mjestu Sutivan, čijim se fotografijama često zna pohvaliti na Instagramu kada pokazuje kako je nešto preuredila.

Sada je otkrila i kako posebno uživa ispijajući kavicu na suncu, a pozirala je s rozim ružem na usnama, sunčanim naočalama i šeširom na glavi.

"Mislim da je nužno ponekad otići da bi se mogao vratiti onome čemu pripadaš", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Kakva dama", "Baš predobra", "Ti si sve mlađa", "Ma žena od milijun dolara", "Predivna", "Koja dobra fotka", samo su neki od komentara.

Inače, Danijela proteklih dana puni medijske stupce zbog svoje kćeri Elle Dvornik koja je potvrdila da se rastaje od supruga Charlesa Pearcea. Ella je nakon toga otišla s kćerima Balie i Lumi mami na Brač, a tamo su zajedno uživale u ljetu i moru.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene