odgovorila je

Danijela Dvornik objavila golišavu fotografiju iz kreveta i zaintrigirala pratitelje: "A tko to fotka?"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 +19 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik pokazala je kako uživa u svojem krevetu, a fotografijom je potaknula nagađanja.

Danijela Dvornik vrlo je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiteljima voli dijeliti svakodnevne situacije iz privatnog života.

Tako se sada na svojem profilu na Instagramu javila iz kreveta, a uz golišavu fotografiju otkrila je i što ju je ujutro razveselilo.

"Kad ti stigne poruka da danas nema treninga... A noćas se spavalo samo tako... malo grmljavine, pa pljusak... divota", napisala je Danijela, a jedan detalj zaintrigirao je njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"A tko te to fotka", upitala ju je jedna pratiteljica na što joj je Danijela spremno i šaljivo odgovorila: Butler.

Danijela inače zadnjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj komadić raja i ne skriva koliko uživa u životu na otoku. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalila plodovima u svojem polju, a tada joj se u komentarima javio i uskoro bivši suprug njezine kćeri Elle, Charles Pearce.

"Mijenjat ću smokvu i orah za tvoje jabuke i kruške", napisao joj je Charles, a ona mu je odgovorila uz emotikon koji plače od smijeha: "Neee, smokve i orasi su dobri... I već imam bademe i orahe".

"OK, smokva, ali imamo dva oraha. Ajde, daj, kruška za orah?", nadovezao se Charles, a njihova prepiska zabavila je javnost.

I dok se o ljubavnom životu Danijeline kćeri ne prestaje pisati, ona svoj uspješno skriva i nije poznato postoji li netko poseban s kim je pronašla sreću nakon prerane smrti neprežaljenog Dine Dvornika.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene