dobila i poljubac!

Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 3 +19 Silvia Dvornik - 4 Galerija

Silvia Dvornik pohvalila se obrokom koji joj je pripremio golišavi Marko Pecotić, pa je pozirala u zagrljaju drugog muškarca.

Partnerica Marka Pecotića Pece, Silvia Dvornik, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje s pratiteljima gotovo svakodnevno dijeli posebne trenutke iz svojega života.

Tako se sada pohvalila obrokom koji joj je skuhao njezin Peco, a objavila je video u kojem ga servira u pregači, ispod koje naizgled nije imao baš ništa.

"Makov bronzin", napisala je uz snimku, a zatim je pozirala u prisnom zagrljaju drugog muškarca, koji ju je i poljubio u glavu.

Riječ je o našem mladom političaru Sandru Jelaviću, a uz njihovu fotografiju objavila je i prigodnu pjesmu njegova oca Matka Jelavića "Rodija se sin".

Sandro je prije dvije godine bio na HDZ-ovoj listi za splitsko Gradsko vijeće, a tada je objasnio i kako se našao u politici.

"S obzirom na količinu svog svakodnevnog posla, nikad se nisam dodatno mogao zamisliti u toj političkoj priči. Nije mi bilo lako krenuti, ali kad ću ako ne sad? Vicu poznajem par godina i o njemu mogu reći sve najbolje. Uvijek gospodin, vrijedan, sposoban i pošten. Sviđaju mi se njegove ideje, planovi i otvorenost prema ljudima. Zato sam vrlo rado odlučio prihvatiti ponudu da kao nezavisni kandidat budem na njegovoj listi za Gradsko vijeće na visokom šestom mjestu. Zahvalan sam na ukazanoj prilici za ulazak u Gradsko vijeće gdje ću podržavati kvalitetne ideje i boriti se za projekte i ljude koji doprinose ljepšem životu u gradu Splitu", napisao je na Facebooku.

Podsjetimo, ranije ovog ljeta u Splitu se šuškalo o problemima u vezi Silvije i Pece, i to navodno zbog financijskih poteškoća, jer je on neko vrijeme proveo kod majke, a ona je snimljena kako radi u butiku. Usto su smanjili i zajedničke nastupe, jer su Marku koncerti s 4 Tenora puno isplativiji.

No da ljubav među njima još cvjeta potvrdili su snimkom u kojoj zajedno pjevaju u automobilu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvia Dvornik (@silviadvornik)

Inače, Peco je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog Silvije.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 4 +20 Shiloh Jolie-Pitt - 5 Celebrity Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik sve je nasmijala odabirom outfita svoje kćeri za vrtić: ''Tko kaže da ne možeš, ne znam što da kažem za ovog aliena...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene