baš blista!

Trudna hrvatska plus-size manekenka u pripijenoj haljini ponosno pokazala poveći trbuh, a ocrtavale su se i njezine raskošne obline!

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Bojan Zibar 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer i Danijel Grlić +19 Lucija Lugomer i Danijel Grlić Galerija

Lucija Lugomer pokazala je trudnički trbuh u uskoj bijeloj haljini na premijeri filma "Ubojstvo u Veneciji".

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer u slatkom je iščekivanju svojeg drugog djeteta, a sada je pokazala poveći trudnički trbuh na premijeri filma "Ubojstvo u Veneciji" u Zagrebu.

Lucija je za ovu prigodu odabrala rastezljivu usku bijelu haljinu koja je, osim trbuha, savršeno istaknula i njezine raskošne obline.

Lucija sa suprugom Danijelom Grlićem, s kojim je u braku od 2018. godine, već ima sina Leona, koji je došao na svijet u veljači 2020. Jednom nam je prilikom ispričala i koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Majčinstvo me promijenilo gotovo pa u potpunosti. Vjerujte mi kada vam kažem da niti suđe više ne perem kao što sam ga nekada prala. Mjerenje vremena poprimilo je jednu potpuno novu dimenziju, ali vrijedno je apsolutno svega jer ovakvu ljubav stvarno je teško riječima opisati. Najljepša stvar koja mi se dogodila ikada", rekla nam je Lucija prošle godine, kada smo je imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je osvojila dodatne simpatije javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Vijest o dolasku drugog djeteta objavila je na društvenim mrežama, a beba bi trebala doći na svijet u 12. mjesecu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Danica Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presladak trenutak sa sinčićem Bloomom zasjenila je fotografija prekrasne mame Maje Šuput: ''Jedna i jedina!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene